1. Hvad er "Min profil" kontra "Min spillerprofil"?

På BowlingPortalen er der måder at registrere personer på (to typer profiler):

Brugere   Brugere identificeres med sin e-mail og kan logge på BowlingPortalen og opnår hermed adgang til portalens forskellige funktioner.
Spillere   Spillere identificeres med sit spillernummer.

Personer, som både har en brugerprofil og en spillerprofil kan på denne side knytte disse sammen. Denne sammenknytning kaldes for "Min spillerprofil".
Ved at knytte en spillerprofil sammen med din brugerprofil opnår du bl.a. følgende fordele:
  1. Ved tilmelding til turneringer vil din spillerprofil automatisk være valgt, så du ikke skal søge den frem hver gang.
  2. Ved deltagelse i turneringer kan arrangøren sende turneringsprogrammet og andre informationer direkte til din e-mail, også selv om tilmeldingen er foretaget af en anden bruger.
  3. På diverse lister over tilmeldinger vil du kunne se tilmeldinger, hvor du selv er deltager.
Bemærk: 
Det er IKKE tilladt at knytte andre personers spillerprofiler sammen med sin brugerprofil. Hvis du oplever, at din spillerprofil er blevet knyttet sammen med en anden persons brugerprofil, skal du henvende dig til denne person for at få vedkommende til at slette sammenknytningen. I sidste instans skal du henvende dig til Danmarks Badminton Forbund.2. Jeg ønsker flere brugere på samme login - og vil kun anvende 1 emailadresse - hvordan gør jeg?

Til dette formål anvendes underbruger/forældre-barn-funktionen. Med denne feature kan du logge ind som forældre og skifte mellem dine børns profiler.

Se vejledningen her3. Jeg modtager ikke nogen aktiveringsmail, når jeg vil oprette mig som bruger?

Aktiveringsmailen havner nogen gange i din "Uønskede mail" / "Spam-mappe". Kig altid her, hvis den ikke er modtaget inden for 5 minutter.

Hvis den heller ikke findes her, skal du enten bruge en anden email-adresse, eller kontakte din email-udbyder for at høre, om de har spærret for emailen i deres spamfilter.4. Hvordan sletter jeg min brugerprofil?

Dette kan du gøre under "Min profil" og "Indstillinger", når du er logget ind.5. Hvordan ændrer jeg den e-mail der er tilknyttet min profil?

Gå ind på "Min profil" nederst i menulisten. Herefter klikkes på "Rediger min profil" hvor du har mulighed for at ændre dvs. oplysninger inkl. e-mailadressen.6. Hvordan kan jeg rette spillerid?

Du kan sende en mail med dit nuværende navn, fødselsdag og spillerid til kontor@bowlingsport.dk. Derefter retter DBwF spillerid'et så hurtigt som muligt.7. Jeg har ved en fejl oprettet en ny spiller med spillerid - hvordan slettes brugeren samt spillerid?

Skriv en mail til kontor@bowlingsport.dk med det rigtige spillerid samt navn og det forkerte spillerid samt navn.


 
8. Jeg har ved en fejl tastet forkert navn og/eller fødselsdag da jeg oprettede mig som ny spiller - hvordan får jeg det rettet til det rigtige?

Skriv en mail til kontor@bowlingsport.dk med spillerid'et samt hvad der skal rettes.
Danmarks Bowling Forbund | Oddervej 157 B , 8270 Højbjerg | 4326 2911 | kontor@bowlingsport.dk
Brug for et website i klubben?

Kontakt os på:

Gå til kontaktformular
(+45) 43 47 00 14
Website på BowlingPortalen
Contact etc.
Dette website er lavet med BowlingPortalens CMS.

Få et prof. hjemmesideprogram (CMS) til din klub. Kontakt os via kontaktformularen. Klik her.